Salim Anarkali - 11. epizoda - Danjal i Murad pokušavaju da napiju Salima!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 11. epizoda – Danjal i Murad pokušavaju da napiju Salima!

By  | 

Salim Anarkali – 11. epizoda – Danjal i Murad pokušavaju da napiju Salima!
Prevela: Tempesta 
Salim kaže Anarkali da mu je svih tih godina ona pisala pisma, a sad okreće lice od njega. Želi odgovor. Anarkali stidljivo odgovori da obične sluškinje nemaju odgovore za prinčeve. Salim joj kaže da mu je ona prijatelj, iščekivao je njena pisma i miris. Želi njen miris u svojoj odaji kako bi, kad ona nije sa njim, imao osećaj njenog prisustva i njihovog detinjstva. Anarkali odgovori da je detinjstvo prošlo i da nisu više deca. On joj kaže da to nije molba već naređenje. Neka miris već danas bude u njegovoj odaji. Kanam ih špijunira. Salim uhvati Anarkali za ruku. Kanam se skandalizuje. Anarkali kaže Salimu kako misli da je neko u blizini i otrči odatle. Salim gleda u njenom pravcu i smeška se.
Kanam govori Rukaiji da se Anarkali videla sa Salimom i da je on smatra prijateljicom. Rukaija izjavi kako je on u proteklih 12 godina ko zna koliko puta pretražio Anarkalinu sobu i nikad nije našao nijedno Salimovo pismo. Salim može biti zainteresovan samo za služavkino telo, a ne za njene reči. Kanam veli da ju je Anarkali obmanula i da ona i Salim jesu prijatelji. Rukaija se iznervira i nožem ubode Kanama u ruku. Doda kako neće dozvoliti da se Anarkali približi Salimu.
Anarkali je ispričala Husni za susret sa Salimom. To je čula Đilan pa je pita zar je išla da ga vidi. Anarkali odgovara da nije, nego je on došao na terasu na koju je ona otišla da se pomoli. Đilan je savetuje, kaže joj da ne bi trebalo da se viđa sa njim nasamo, nikako. (NASTAVAK NA SLED.STR.) 

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site