Salim Anarkali – 13. epizoda – Anarkali reši da ode iz Agre!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 13. epizoda – Anarkali reši da ode iz Agre!

By  | 


Salim Anarkali – 13. epizoda – Anarkali reši da ode iz Agre!
Salim je pijan na terasi. Posrće i mogao bi da padne odatle. Anarkali pođe kod njega, ali joj stražari ne dopuštaju da prođe. Salim je ugleda dole u bašti i vikne njeno ime. Ona ga ugleda kako posrće pa se uplaši za njegov život. Viče da ga neko spasi. Na kraju se ona popne kod njega i u poslednjem trenutku ga uhvati za ruku da ne padne. Moli ga da siđe. On je ljut i pita je gde je bila. Ona mu kaže da mu je Đoda poslala poruku, ali Salim ne želi ništa da sluša. Grdi je i pita zašto uvek oseća slabost pred njom. Oboje plaču. Ona ga uvede u palatu. On opet posrne i Anarkali ga opet zadrži. Tu dođu Kanam i Firduz i odvedu Salima sa sobom. Kanam, naravno, pre toga razdvoji Anarkali od Salima i izgrdi je. Anarkali tužno razmišlja kako svi žele da ona ode i pravi parfeme u Kašmir. Bolju priliku neće dobiti.
Akbar kaže kako je mislio da se Salim urazumio, ne razume ga. Anmiđan mu kaže da je pogrešio što Salimu nije dodelio neku dužnost. Neka ga zaokupi politikom ili ratom. Rukaija dođe tu da se pravi fina. Kaže Akbaru kako je prošli put Salimu trebalo 12 godina da se vrati, ali ako ga sad opet pošalje daleko od palate, ko zna hoće li se više ikad vratiti. Savetuje ga da pokaže Salimu da mu je stalo do njega. Onda će on naučiti da poštuje porodicu i postaće bliski. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site