Salim Anarkali – 14. epizoda – Salim ošamari Anarkali!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 14. epizoda – Salim ošamari Anarkali!

By  | 


Salim Anarkali – 14. epizoda – Salim ošamari Anarkali!
Salim naredi Anarkali da ostane pa doda kako njoj nije stalo do njega. Dobro zna da on želi da ona ostane tu sa njim, pa ipak želi da ode. Anarkali ćutke pođe ka svojoj odaji, a Salim uznemireno na svoju stranu. Ipak, on stane da je isprati pogledom.
Husna je jako srećna što je Anarkali ostala u palati pa joj govori da je znala da će je princ zaustaviti. Zato ga je i obavestila preko Mahabata. Anarkali je ljuta i grdi je.
Firduz ode kod Salima sa nanogicama koje nose igračice/kurtizane, kako bi opet pokušala da ga zavede, ali je on besan što je ušla bez dozvole. Da joj do znanja da njegovo srce može osvojiti samo jednostavnost i čistoća srca, ne obična lepota i igračica. Ova pokunjeno ode. Salim u sebi razmišlja da objasni Anarkali da je ona njegova prijateljica.
Rukaija je besna na Firduz što nije uspela u svom naumu. Ova joj priča šta joj je Salim rekao. Rukaija reši da tu informaciju iskoristi i da natera Salima da se ponovo nedolično ponaša. Tako će Akbar opet morati da ga kazni. Kanam se slaže.
Salim ode kod Đode. Ona ga zamoli da ne uradi ništa što bi naljutilo njegovog oca. Salim kaže da je mislio da će oni biti ljuti na njega. Đoda odgovori da nije ljuta na njega i da ne brine. Lepo izgleda. On se nasmeši. Pita je može li joj pomoći oko nečega, želi da i on učestvuje u pripremama za predstojeći praznik. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site