Salim Anarkali – 16. epizoda – Salim naredi Anarkali da uđe u reku!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 16. epizoda – Salim naredi Anarkali da uđe u reku!

By  | 


Salim Anarkali – 16. epizoda – Salim naredi Anarkali da uđe u reku!
Anmiđan ugleda Salimovu posekotinu pa se zabrine, pita ko mu je to uradio. Salim kaže da nije niko, sam se povredio. Ona mu previje posekotinu. Pita ga šta mu je. On se seti Anarkali i njenog odbijanja. Anmiđan mu kaže da niko ne sme odbiti da mu ispuni bilo koju želju, neka mu samo kaže šta želi i to će i dobiti. On je pita može li baš sve da dobije. Ona potvrdi. Šta god poželi, biće njegovo. Salim razmišlja kako će dobiti svoja prava, dobiće ono što želi. Anmiđan pita šta mu treba. On ćutke ode. Ona ugleda tragove krvavih stopala. Naredi Hiranur, svojoj poverenici, da otkrije šta se desilo. Anarkali ode u svoju sobu. Plače. Odbila je Salima…
Salim uzme piće. Ljutito razmišlja kako ga je Anarkali odbila. Potom se seti Anmiđaninih reči i prokomentariše kako zna kako da je natera da promeni odluku. On naredi slugi da mu pozove sluškinju Anarkali.
Anarkali je tužna. Pogrešila je, povredila je Salima. Mala vatra se može ugasiti, ali ako preraste u požar neće moći da se ugasi tako lako. Salim se može opeći u njoj. Moli se da joj Bog da hrabrost da zaštiti princa.
Kasnije, Anarkali dođe u Salimovu odaju, pošto je dobila njegov poziv. Salim je u pidžami, a sa njim je Firduz. On kaže Anarkali da je hteo da kod njega dođe obična služavka, aludirajući na ono što mu je ona rekla na terasi. Potom joj kaže da uradi ono što rade obične služavke – da mu očisti ranu. Pruži joj ruku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site