Salim Anarkali – 18. epizoda – Anarkali ujede zmija!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 18. epizoda – Anarkali ujede zmija!

By  | 


Salim Anarkali – 18. epizoda – Anarkali ujede zmija!
Salim sedi na zemlji. U lavirintu je, neutešan. Pije. Neka zmija mu se približava. Anarkali stigne na vreme, pa se ispreči i zmija nju ujede. Salim se zaprepasti. Odmah počne da isisava otrov iz njene ruke. Anar pokuša da mu kaže da ga voli, ali je on ne čuje. Onesvesti se. On je moli da otvori oči, neće dozvoliti da joj se nešto desi. Podigne je u naručje i unese u palatu. Dvorjani začuđeno gledaju sve to. Salim odnese Anar u njenu sobu i kaže Đilan da ju je ujela zmija. Traži da mu pozovu lekara. Đilan je jako zabrinuta za Anar, ali kaže Salimu da je ona služavka i da njena čast lako može biti ukaljana. A on je princ Indije i ako budu upirali prstom u njega… Salim je besan, kaže joj da bi Anar mogla umreti, a ona tu brine da će njega javno da prozivaju. Sudbina bira siromašne, ali ljudi sami biraju da budu bespomoćni. Ni ona ni Anar nisu bespomoćne. Neka nauče da žive ponosno. Pobrinuće se da ne upiru prstom u Anar. On jeste princ, ali neka ne prave boga od njega. Na kraju sam ode da vidi gde je lekar. Đilan plače nad Anar.
Anmiđan prebaci Salimu da je stavio život jedne služavke iznad njihove časti i zatraži mu da se drži dalje od siromašnih. Neka upamti: kad se sunce približi zemlji njemu nije ništa, ali zemlja gori. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site