Salim Anarkali – 19. epizoda – Salim spasi Anarkali od Rukaijinog gneva!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 19. epizoda – Salim spasi Anarkali od Rukaijinog gneva!

By  | 

Salim Anarkali – 19. epizoda – Salim spasi Anarkali od Rukaijinog gneva!
Anarkali reši da uvredi kraljev presto kako bi je osudili na smrt. Jedino će tako moći da bude daleko od Salima i da spreči da zbog nje uništi sebe. Međutim, pre toga na brzinu složi neku priču Đilan i Husni i pošalje ih u Maturu. Razmišlja kako ne želi da je njena tetka gleda kako umire umesto da je udaje. Međutim, Đilan shvata da nešto nije u redu i da Anarkali nešto krije od nje. Ona nagovori Husnu da motri na Anarkali, dok ona sama planira da preduzme nešto.
Anarkali se popne do trona i pođe nogom da ga oskrnavi. Za to vreme, Đilan je plačući otrčala do Salima. Preklinje ga da spasi Anar, zna da je naumila nešto. Salim poleti da je nađe.
Anarkali podigne nogu ka tronu, kad joj se iznenada nečiji bič obmota oko vrata i povuče je. Ona padne. To je Rukaija učinila, besna je. Viče na nju i grdi je. Anar se u sebi moli da bude osuđena na smrt. Rukaija, pak, reši da je išiba 100 puta. Anar se rastuži, princ joj je ponudio život, a ona čak nije mogla svoj da žrtvuje za njega. Rukaija potegne bičem, ali je neko uhvati za isti i spreči da išiba Anar. To je Salim. On zatraži od Rukaije da ne kazni Anar, te da joj oprosti grešku. Rukaija nema kud, pravi se fina, pa mu kaže da je on njoj kao sin. A kako da jedna majka odbije svog sina? Salim joj zahvali. Ona pusti bič i ljutito ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site