Salim Anarkali – 21. epizoda – Anarkali prizna Salimu da ga voli!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 21. epizoda – Anarkali prizna Salimu da ga voli!

By  | 


Salim Anarkali – 21. epizoda – Anarkali prizna Salimu da ga voli!
Anar i Salim i dalje stoje okruženi vatrom. Anar kaže Salimu da jednoj služavki nije dozvoljeno čak ni da uđe u prinčeve odaje, a on je nju uključio u njegovu priču. Ne zna da li je sve to san ili java, ni da li zaslužuje tu ljubav, ne zna kako će se njihova ljubav završiti, ali zna da ga voli od vremena kad još nije ni znala šta to znači ljubav. Salim se u suzama nasmeši. Srećan je. Anar ga uhvati za ruku kojom on drži prsten. On je dirnut i uhvati i on nju za ruku. Anar sa suzama u očima kaže da ona, služavka Anarkali, prihvata njegovu ljubav sa svim njenim aspektima. Prihvata njegovu tvrdoglavost, strast, ljutnju, bol, pa čak i smrt. Bili zajedno ili ne, ona će uvek biti uz njega i u njegovoj priči. Ne želi da živi bez njega. On joj sav srećan stavi prsten na ruku. Anar mu uplakano kaže da ga neizmerno voli. Grle se i plaču. Anar se potom onesvesti zbog dima i Salim se zabine. Podigne je u naručje i iznese iz šatora.
Anmiđan je stigla sa vojnicima ispred kampa. Moli boga da je Salim bezbedan.
Salim moli Anar da otvori oči i da mu oprosti, samo joj bol zadaje. Ona otvori oči i blago mu se nasmeši. On se obraduje. Anmiđan ih ugleda i šokira se. Ljuta je. Naredi vojnicima da idu na drugu stranu da ih ne bi videli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site