Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!

By  | 


Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!
Salim dovede Anar u svoju sobu. Ona mu kaže da nije trebalo da dođe na pijacu. Umrla bi da su ga povredili. On se nasmeši pa joj kaže da je dobro odlučio, morao je da sazna kakva je tu situacija. Rećiće Akbaru. Anar pomisli da će on da kaže za njih pa se pobuni, ali joj Salim objasni da je mislio na incident na pijaci. Ona se nasmeši i on je zagrli. Salim joj kaže da ljubav ima mnogo boja i on želi da vidi svaku. Anar odgovori da ona želi da vidi nešto što je svojstveno njemu, nešto što nije prinčevo, već samo Salimovo, nešto što nije nasledio svojim rođenjem. Nešto, što ne može biti odvojeno od njega. Pobegne i sedne kraj vode. Salim sedne pored nje. Na njegovu ruku kanu njene suze. On joj kaže da joj zabrinuto lice ne pristaje. Zamoli je da se nasmeje. Ona ustane da ode, ali je on uhvati za ruku i spreči. Ona stavi ruke na lice da on ne vidi njene suze. On joj skloni ruke i odmahne glavom. Obriše joj suze i pomazi je po obrazu. Zaljubljeno se gledaju. On je poljubi.
Nakon nekog vremena, Salim i Anar sede na krevetu, ona je leđima naslojena na njega. Dremaju. Anar otvori oči i reši da polako ode, ali ne uspe u tome jer ju je Salim uhvatio za veo. On takođe otvori oči, s osmehom na licu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site