Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!

By  | 


Anar se takođe smeši. Kaže mu da će uskoro svanuti, mora da ide. On treba taj dan da se vidi sa kraljem i moliće se da taj susret prođe u njegovu korist. Salim joj dopusti da izvuče svoj veo i ona ode. Salim razmišlja kako mu nije rekla kada će se opet videti.
Salima (Akbarova žena) hoda palatom i uspaničeno, sama sa sobom, mozga kako ko zna kad će Rukaijina mržnja da nestane, Firduz joj je bila jako bliska pa je ipak sada mrtva… ništa nije mogla da uradi…. Ona prođe pored Anmiđan ni ne videvši je. Ova je ljutito pozove i pita kako se usuđuje da tek tako prođe pored nje, bez ikakvog pozdrava. Salima se dodatno uspaniči i pozdravi je kako dolikuje. Anmiđan je pita kako da je kazni sada. Ova muca, moli za oproštaj. Anmiđan je pita da li je to boli grlo. Salima se uplaši prisetivši se kako je Rukaija strunom udavila Firduz. Anmiđan je ispituje šta joj je, zašto deluje napeto. Ova izjavi da je Rukaija uradla nešto što ju je preplašilo. Ova pita šta. Kanam se pojavi tu. Salima nema kud pa slaže Anmiđan. Kanam kaže Salimi da je Rukaija zove. Salima pođe sa Kanamom.
Salim se pojavi na sastanku sa Akbarom i ispriča mu za slučaj na pijaci i razbojnicima koji pljačkaju i maltretiraju žene. Akbar pita Abul Fazala zar on to nije znao. Abul veli da se ponekad narod plaši da bilo šta kaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site