Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 23. epizoda – Anarkali i Salim provode vreme zajedno!

By  | 


Salim odvrati da su njemu rekli. Akbar kaže kako nije izvršio dobro svoju dužnost ako je to zaista tako, stidi se. Sprovešće sada pravdu. Salim kaže da će se razbojnici sakriti ako ga vide. Akbar izjavi da će otići tamo prerušeni kao običan narod, a i povešće svoju gardu koja će takođe biti prerušena. Potom mu kaže da nije trebalo da tamo ide sam. Postoje dva načina da se stvari odrade: ispravno i pogrešno.
Salim zadovoljan izađe sa sastanka koji je imao sa Akbarom. Naiđe na Anar. Gledaju se. Anar se seti kako ju je poljubio prethodno veče, pa se postidi i okrene se da pobegne, ali je Salim spreči. Privuče je sebi. Blizu su. Salim krene da je poljubi, ali ona ugleda Akbara i pobegne. Međutim, opet naleti na Salima koji je zagrli s leđa i kaže joj da će je čekati na pijaci da razgovaraju. Ona mu nestašno kaže da neće doći i pobegne. Salim sam za sebe kaže da će sigurno doći i nasmeši se.
U sledećoj: Animđan naredi Abulu da ubije Anar. Salim je sa njom.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site