Salim Anarkali – 28. epizoda – Anarkali prizna Đilan da se ona i Salim vole!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 28. epizoda – Anarkali prizna Đilan da se ona i Salim vole!

By  | 

Salim Anarkali – 28. epizoda – Anarkali prizna Đilan da se ona i Salim vole!

Đilan preklinje Salima da dozvoli da se ova veza ugovori. Preti da će se u suprotnom ubiti. Anarkali je zabrinuta, pita je šta to radi. Salim govori da ova veza nije dobra za Anarkali. Đilan kaže da niko ne zna bolje od nje šta je dobro za Anarkali. Salim govori da ne može da gleda kako se ta veza sklapa. Ona mu traži da zbog njegove majke dozvoli da se ova veza sklopi. On, međutim, traži od nje da zbog Anarkali ne dozvoli da se ta veza sklopi. Doda da je to njegovo naređenje. Ona prihvati naređenje, ali zatim zatraži od njega da brine od Anarkali kad nje ne bude. Anarkali je zaustavi da ne popije otrov. Amiđan se pojavi i kaže da će se to venčanje održati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Salim pokuša da se pobuni, ali ona mu kaže da je ne prekida. Ona kaže da će se venčanje održati, ali ne bez pristanka devojke. Biće venčanja ako Anarkali pristane, u suprotnom neće. Njihova religija kaže da venčanje ne treba da se održi bez pristanka devojke. Ona upita Anarkali da li je spremna na ovo. Anarkali ćuti. Đilan se umeša, izvini se, prihvatila je ovu vezu zbog Anarkaline dobrobiti. Đilan je zbunjena ovim. Amiđan kritikuje Đilan i kaže da se ovo venčanje neće održati. Salim je srećan. Amiđan kaže svima da odu, a potom se pretvara i podrži Anarkali rekavši da ona ima pravo da odabere svog muža. Ona da znak Abu Fazlu. Anarkali uplakana pogleda Salima. Salim zahvali Amiđan i doda da je ovo prvi put da je osetio da je ovo njegova kuća.

Anarkali dođe kod Salima. Ovaj besni i da joj bodež tražeći od nje da ga ubije. Ona ga pita šta to priča. On joj govori da je bila spremna danas da ga ubije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site