Salim Anarkali – 46. epizoda – Đoda misli da Salim želi da oženi Manbai!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 46. epizoda – Đoda misli da Salim želi da oženi Manbai!

By  | 

Salim Anarkali – 46. epizoda – Đoda misli da Salim želi da oženi Manbai!

Manbai dobija poklon od Salima (koji su Rukaija i Kanam zamenili). Ona ugleda “Kamarbandh” i pismo. Rukaija i Kanam posmatraju ovo. Rukaija se hvalisa i priseća se kako su zamenili “Kamarbandh” za poklon koji je Salim poslao, kao i pismo. Manbai čita pismo: “Do sad smo bili prijatelji. Naše prijateljstvo prerasta u nešto više. Ako budeš stavila “Kamarbandh”, smatraću da si mi oprostila. Tvoj Salim”. Ona se nasmeši i stavi “Kamarbandh”. Rukaija kaže Kanamu da ona mora da igra velike igre, taj “Kamarbandh” će sve promeniti, stigao je do Manbai. Sad će nastati oluja nesporazuma koja će sve uništiti. Ona se nasmeši.
Manbai dođe da poseti Đodu i pita je kako je. Đoda odgovori da je bolje sad kad je videla njen osmeh. Đoda se iznenadi videvši “kamarbandh” na njoj. Nasmeši se i razmišlja da je Salim izabrao Manu za ženu. Ona se pridigne. Manbai joj kaže da odmori. Đoda odgovara da će odmarati kad ona dođe u tu kuću kao njena snaja. Manbai se nasmeši. Đoda da Manbai njene narukvice i kaže da sad ima prava i na njih kao i na Salima. Upita je da li će se udati za Salima. Manbai se samo nasmeši i ode odatle. Đoda je srećna.
Đoda dođe kod Salima. On joj kaže da je trebalo da odmara. Ona mu saopšti da zna za njegova osećanja i koga voli. On zaključi da je Đoda saznala da on voli Anarkali. Upita je koja je njena odluka. Ona se nasmeši i kaže da je njegov izbor njen izbor. Izabrana devojka će postati kraljica. On je presrećan, zagrli je i kaže da ga je mnogo usrećila. Ona ga blagoslovi da uvek bude srećan. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site