Salim Anarkali – 47. epizoda – Đoda ugleda Salima sa Anarkali!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 47. epizoda – Đoda ugleda Salima sa Anarkali!

By  | 


Salim Anarkali – 47. epizoda – Đoda ugleda Salima sa Anarkali!
Salim je u hramu, zahvaljuje bogu. Smeši se razmišljajući o Anar. Jedan od mudraca prokomentariše kako je Salim došao s mirom, a mir dolazi samo uz ljubav. Drugi izjavi da ono što on danas ima, izgubiće. Ljubav je slobodna ptica i odleteće. Salim će vladati celim svetom ali svoju ljubav neće dobiti.
Kanam špijunira. Ugleda Salima i Anar kako prolaze pored i sakrije se. Reši da ispriča ovo Rukaiji.
Salim je doveo Anar kod trona. Upalio je dije unaokolo. Anarkali pogleda tron i seti se kako je prošli put bila kažnjena. Salim je uhvati za ruku i povede ka tronu koji je namenjen kraljici. Anar je emotivna. Salim joj kaže da ona ima pravo da sedi na tom tronu. Bila je služavka ali je sada buduća kraljica.
Akbar traži Salima. Kanam planira da mu kaže gde je on. To i uradi. Akbar se čudi. Pođe ka njemu.
Salim kaže Anar da je njegova ljubav oslobođena svakog straha i stida. To je prva i jedina sudnica u kojoj će se čuti izjava ljubavi.
On vikne: “Da! Volim Anarkali! Salim posvećuje svoj život Anarkali! A Anarkali posvećuje svoj život Salimu!”
Izrecituje joj nešto, zaljubljeno je gledajući. Pita je šta želi, sve će joj biti ispunjeno. Anar odgovori da je njoj njegova ljubav dragocenija od bilo čega. Čak i od njenog života. Pa ipak, pita se kako da otkrije svima ono što je krila od celog sveta, odakle da skupi hrabrost… Salim joj kaže da su dosta sanjali, vreme je da im se ostvare snovi. Ona će biti njegova žena, buduća kraljica Indije! (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site