Salim Anarkali – 65. epizoda - Manbai otme Anarkali!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 65. epizoda – Manbai otme Anarkali!

By  | 


Salim Anarkali – 65. epizoda – Manbai otme Anarkali!
Man Sing razgovara sa Salimom. Salim se iznervira kad on Anar nazove kurtizanom pa mu pripreti da je poštuje, ona je njegova buduća žena. Nazove Akbara sebičnom osobom koja misli samo na sebe. Man Sing mu traži da porazgovara sa ocem i izvini mu se. Salim mu se naruga, kaže kako on nema plemićku krv, Bagvandas ga je usvojio. Nije mu rođeni sin. Man Sing se naljuti. Salim ga tera da razmisli malo o tome koliko je Anarkali propatila. Man Sing izjavi da je mislio da će ga Salim shvatiti, te doda da bi on, da je na njegovom mestu, za svog oca ostavio svoju ljubav. Salim veli da on ipak nije na njegovom mestu, te da Bog daje poklon ljubavi samo nekolicini ljudi koji taj poklon umeju da cene. Kaže mu da slobodno prenese Akbaru da ne pristaje na njegove uslove.
Salim ode kod Anar i ispriča joj o razgovoru koji su vodili on i Man Sing. Anarkali veli da dogovor nije bio dobar. Salim kaže kako mu se čini da nju nije briga. Mislio je da će se promeniti i postati stara Anarkali. Anar mirno izjavi da mu je već rekla da je stara Anar umrla. Ona je kurtizana i on može staviti etiketu sa cenom na nju, u suprotonom će ona to da učini. On je pita šta to priča, šta joj je. Očajan je, kaže kako želi nazad staru Anarkali, onu koja je bila nevina i puna ljubavi. On stavi ruku iznad plamena sveće. Anar ga gleda. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site