Salim Anarkali - 8. epizoda - Salim odbije da se vrati u Agru!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 8. epizoda – Salim odbije da se vrati u Agru!

By  | 

Salim Anarkali – 8. epizoda – Salim odbije da se vrati u Agru!
Prevela: Jeca
Devojke dočekaju Salima u sobi. Salim se udalji od njih, a potom pošalje prijatelja tražeći od njega da ih pošalje odatle. Prijatelj kaže da je umoran od borbe, pa da… Salim ponovo zatraži od njih da odu i da im novac. Salim ugleda Anarkalina pisma i nasmeši se prisećajući je se. Anarkali je prikazana. Salim se pita kako Anarkali sad izgleda. Anarkali dobije Salimovo pismo, ali joj pismo odleti. Dok ona pokušava da ga uhvati upadne u reku. Na kraju se nasmeši kad joj se pismo nađe u ruci. Međutim, razočara se kad shvati da je papir prazan kao i svaki put kad je slao pismo u prethodnih 12 godina. Prokomentariše da se sprijateljila i sa čekanjem. Pojavi se jedna devojka (Husna) i obavesti je da se Salim vraća. Anarkali je srećna. Husna je zagrli i obavesti je da je Đoda traži. Anarkali otrči do nje. Đoda je pita gde je bila, zna li da Salim dolazi, imaju puno posla. Anarkali potvrdi i izvini se. Đoda traži od nje da dekoriše Salimovu sobu tako da i ona (soba) zna da se Saliim vraća. Anarkali je posluša.Salim ugleda prijatelja koji sanja neku devojku i šutne ga da bi ga probudio. Pita ga šta to radi. Ovaj mu odgovara da dok je pored njega, samo može da sanja ljubav. Salima obaveste da je stigao Abu Fazl sa kraljevom porukom. Salim odgovori da ima posla i da ne može sad. Prijatelj mu govori da mogu da odbiju Abu Fazla, ali ne i kralja. Salim ga pita da li će ga on učiti šta će da radi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site