Salim Anarkali - 8. epizoda - Salim odbije da se vrati u Agru!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 8. epizoda – Salim odbije da se vrati u Agru!

By  | 

On ipak odobri da Abu Fazl uđe. Abu Fazl donese poruku koju mu je Akbar poslao i pročita je. Salim je uveren da je ovaj pogrešno pročitao, pa ga natera da opet pročita. Uveren je da ili je poruka pogrešna ili adresa. Abu Fazl mu da mač koji mu je Akbar poslao. Salim komentariše da mu je u detinjstvu poslao nož/bodež, a danas mač. Abu Fazl izjavi da mu je (Salimu) Akbar naredio da se vrati u Agru. Salim slomi mač i traži od njega da pošalje Akbaru poklon zajedno sa jednom porukom.Abu Fazl se vrati u palatu. Akbar želi da vidi poklon koji mu je Salim poslao. Svi se šokiraju kad ugledaju nečiju glavu u kutiji. Akbar je razočaran i traži od Abu Fazla da pročita Salimovo pismo. Abu Fazl to i uradi. U pismu piše da on (Salim) ima još mnogo bitki da osvoji, pa ne može da se vrati u Agru. Svi su šokirani. Akbar ugleda njen prazan tron. Đilan ponudi Đodi da ona ode umesto nje bosonoga do hrama i da se pomoli. Đoda odbije, ona će otići, obećala je da će se vratiti kad se Salim vratiti. Anarkali pita šta će reći Salimu kad se vrati. Đoda kaže da nije sigurna da li će se Salim ikad vratiti. Toliko je i sad ljut da je odbio da se vrati. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site