Salim Anarkali - 9. epizoda - Salim se vrati u palatu!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 9. epizoda – Salim se vrati u palatu!

By  | 

Salim Anarkali – 9. epizoda – Salim se vrati u palatu!
Prevela: Tempesta
Rukaija sazna da je Đoda krenula peške do hrama i obraduje se. Akbar sustigne Đodu i njene dvorjane. Jako je zabrnut za nju i moli je da se vrati nazad u palatu. Međutim, ona je rešena, neće ni jesti ni piti i boraviće na stepeništu hrama sve dok se Salim ne vrati. Akbar pita kakva je to tvrdoglavost, noga joj je povređena, neka joj tretiraju ranu. Đoda ne želi, izvinjava se, ali neće se predomisliti. Akbar joj obeća da će lično da dovede Salima i ode. Đoda nastavi dalje ka hramu. Stigne. Zavrti joj se u glavi pa je Anarkali i Đilan pridrže. Žele da joj daju vodu, ali ona opet odbije da prekrši zakletvu. Anarkali se moli za Đodu. Zaželi da se Salim vrati što pre i da se on i Đoda što pre spoje. Obećava da, ako Salim dođe na vreme i Đoda bude dobro, neće pogledati Salima sve dok narednog dana ne ugleda mesec. Đoda se prostre po stepenicama, u lošem je stanju.
Salim juri na konju ka hramu. Anarkali začuje topot konja, obraduje se i ode odatle. Salim je stigao u hram. Đilan se obraduje i lakne joj. Salim ugleda Đodu u skoro besvesnom stanju na stepeništu i oslovi je. Ona ga puna nade pogleda pa oslovi i ona njega. Pođe da ga zagrli ali posrne. On je prihvati da ne padne. Željno se izgrle. Oboje se rasplaču. Đilan donese Salimu vodu kako bi napojio Đodu. On tako i uradi. Svi su emotivni. Đoda zahvalno pogleda idole, pa zatraži od Salima da je vrati u palatu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site