Samac (2018) - Procenite tu kobnu samoću! - Page 3 of 4 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijski filmovi

Samac (2018) – Procenite tu kobnu samoću!

By  | 

U majčinoj kući te noći, Sanđana je odvučena ka kućici od strane nevidljive sile. Kad začuje buku, Kabir se budi i zatiče je bez svesti u kućici. Nakon što se Sanđana probudi, zaposednuta je Anđaninim duhom koji je unutar nje. Ubrzo, ona provodi intimne trenutke sa Kabirom i uživa što ga poseduje. Kad je učitelj opet sretne, on oseti da nešto ne valja i upozori Kabira na to što Anđana i čuje.

 

Kućepaziteljka veruje da treba da se odradi obred na njoj, pa joj se pokazuje pravo lice tokom istog. Tokom isterivanja zla, Anđana otkriva da je bila ubijena i – pre izlaska iz Sanđaninog tela – ubeđuje Kabira da otkrije istinu o njenoj smrti. Pošto se Sanđana probudi, Kabir joj zapreti da je napusti ako ne sazna istinu. Sanđana mu priča kako je Anđana pokušala da ubije pošto je isto volela Kabira, a to je bilo onda kad je došao da je ženi. U samoodbrani, Sanđana ju je udarila staklenom glazbenom kutijom i ubila je. Njihova je majka pokušala sakriti to da bi zaštitila ćerku, ali posle razgovora sa učiteljem – oni odlučuju da pronađu i spale sve Anđanino da bi joj oslobodili dušu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno