Samo ti - 129. epizoda - Ranvir zakasni na veridbu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 129. epizoda – Ranvir zakasni na veridbu!

By  | 

Samo ti – 129. epizoda – Ranvir zakasni na veridbu!

Prevod: Maja 😃

Na balkonu, Suhani pozdravlja Ranvira i govori mu da odradi ispit zato što ona želi da on bude takođe uspešan. Ranvir je uverava da neće zakasniti već da će poraniti na njihovu veridbu, jako je ushićen. Podseća je da povoljno vreme za sklapanje njihove zajednice ističe u 18:17 časova.
Kasnije, majka i baka blagosiljaju Suhani. Kamini grdi Suhani što ne sluša oca. Suhani odgovara da oseća da će je Rakeš podržati i dati svoj blagoslov venčanju.

U svojoj kući Ranvir pozdravlja deku i priznaje da je uzbuđen zbog veridbe. Deka mu govori da će svakako osećati uzbuđenje, utom se priseti svoje veridbe. Ranvir ga pita da li su svi članovi njegove porodice bili prisutni na veridbi. Deka potvrdi i kaže da je radost potpuna kad se podeli sa članovima porodice. Ranvir poziva Vikrama na svoju veridbu. Rošni se umeša: “Neću da se pretvaram, govoriću iskreno. Ti si jedini naslednik naše porodice, a Suhani je obična raspuštenica. Ne odobravam ovaj brak, zato neću doći na vašu veridbu!”
Ranvir ističe da njegova sreća ne zavisi od Rošninog odobravanja. On im priča da je Suhani prekrasna, prepametna i da će postati izvrsna lekarka. Podseća ih da se Suhani prisilno udala za Anša upravo zbog njegove (Ranvirove) greške.
Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno