Samo ti - 132. epizoda - Suhani traži odgovor od Ranvira!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 132. epizoda – Suhani traži odgovor od Ranvira!

By  | 

Samo ti – 132. epizoda – Suhani traži odgovor od Ranvira!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Suhani govori Ranviru preko telefona da neće pričati niti se sretati s njim bez očeve dozvole iako ga mnogo voli. Ona prekine vezu. Ranvir se priseća svog negodovanja na veridbi i Rakešovih oštrih reči. U ljutnji, on razbije ogledalo. Suhani grli majku i govori da ne može izaći iz kuće bez tatinog dopusta. Suda veli da je razume, ćerke poput nje stavljaju sreću svoje porodice na prvo mesto. Suhani se brine da Ranvir ne napravi neku glupost u naletu gneva.
Za to vreme, Ranvir baci Suhanine stvari i njenu sliku na pod. On odlučuje da spali sve uspomene vezane za nju, pospe sve kerozinom i zapali.

Utom se njegovo mladoženjino odelo zapali, Suhani se pojavljuje i gasi plamen sopstvenom šakom. Ranvir je iznenađen videvši je i pita da li joj je otac dopustio da dođe. Suhani uhvati njegovo lice nežno. Ranvir je pita zašto je došla kad se on tako ogrešio o nju, ponovo zbog njega se nisu ujedinili. Suhani prislanja prst na njegova usta poručujući mu da zanemi. Ranvir ponavlja da se ogrešio o nju, mnogo ju je povredio i postideo.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno