Samo ti 150. epizoda! Vikrant svedoči protiv Suhani!

Indijske Serije

Samo ti 150. epizoda! Vikrant svedoči protiv Suhani!

By  | 

Samo ti 150. epizoda! Vikrant svedoči protiv Suhani!

Dadi pravi scene i obraduje se kada čuje da će policija da ga privede. Obraduje se što vidi Suhani i govori joj da ako je Bog iskušava Dadi će biti takodje uz nju. Gospođa policajka kaže da ih je Dadi prevario, ali Suhani neće biti puštena jer je kriva i to je dokazano. Njen otisak prsta se poklapa sa otiskom na injekciji. Suhani je šokirana kada to sazna. Ona kaže da želi da pozove Ranveera da bi znala da li je Vikrant dobro. Inspektorka kaže da onasamo želi da dobije potvrdu da li je umro ili ne. Ranvir ulazi u policijsku stanicu na svom mitoru i šokira sve.

Dadi zviždi videći ga. Inspektor ga upozori da nema pravo da tako ulazi. Ranvir kaže da je tu da oslobodi Suhani jer je nevina. Inspektor kaže da on nije niko da odlučuje o tome. Ranvir kaže da su optužbe protiv nje lažne i da je očevidac incidenta, video je da Suhani nije pokušala da ubije Vikranta. Inspektor nije ubeđen, ali Ranvir odlazi da vidi Suhani. Pita Dadi zašto je došla u policijsku stanicu, trebalo je da mu veruje da će on spasiti Suhani.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site