Samo ti 152. epizoda! Ranvir je povredjen dok pokuša da spreči proteste!

Indijske Serije

Samo ti 152. epizoda! Ranvir je povredjen dok pokuša da spreči proteste!

By  | 

Suhani odlazi kod Mamte, ali je ova besna kada je vidi. Mamta je ošamari.Mamta kaže Suhani da je neće ubediti njene lažne suze, ona sada zna svoje pravo lice. Suhani ju je odvojila od Ranveera, pokušala je da ubije njenog muža. Ona proklinje Suhani govoreći da ona nikada neće postati doktor. Koliko god da uči, neće moći da ispuni svoj san. Ruke će joj drhtati dok leči pacijenta. Ona će se setiti Vikranta i neće moći da leči nijednog pacijenta. Rakesh kaže Mamti da ona nema pravo da proklinje Suhani. Suhani je došla da se izvini čak iako je nevina, ali Mamta ne zna kako da se ponaša. Mamta viče na Rakeša i Rakeš kaže Suhani da napusti mesto.

Ranvir zaustavlja Suhani i govori Mamti da je proklela osobu koja je spasila njenog muža. Sudija je bolji od nje, jer je bar dao priliku Suhani da dokaže njenu nevinost. Mamta ne samo da je danas proklela Suhani, već i njega. Ranvir kaže da je rekao Suhani da je niko neće razumeti pa ovde gube vreme.. On odlučuje da ode. Ranvir kaže da ima mnogo ljudi u vili koji mogu da se brinu o Mamti, ali Suhani je sama pa će on biti sa njom i neće se vratiti u vilu dok ne dokaže njenu nevinost. On odlazi sa Suhani i Mamta ostaje šokirana kada to vidi. Vikrant je teši govoreći da će se pobrinuti da Ranvir ne napusti porodicu zbog Suhani. Dobro je što je Mamta uvidela Suhanine pogrešne namere.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site