Samo ti - 153. i 154. ep. - Ranvir spasi Suhani od gneva naroda!

Indijske Serije

Samo ti – 153. i 154. ep. – Ranvir spasi Suhani od gneva naroda!

By  | 

Anš i Vikram sklapaju dogovor. Vikram prihvata Anša kao svog bratanca. Anš mu zahvaljuje i oslovljava ga od milja. U sebi kaže: “Ubrzo ću dobiti sva svoja prava u ovoj kući. Dobro je da Ranvir nije ovde!”
S druge strane, Ranvir nastoji da razveseli Suhani i počinje da peva i pleše. Uručuje joj ružu. Njeni ukućani oblače kostime klovnova i zasmejavaju je.
Ranvir saopštava Suhani da će dobiti nagradu na fakultetu kao jedna od najizvrsnijih učenica. On joj pokazuje da njeno ime stoji navedeno na spisku. Suhani okleva, ali je ukućani nagovaraju da pristane da ode po tu nagradu.

Ranvir dovodi Suhani u kuću neke porodice. Tu stanuje jedan par kojem je Suhani pomogla u prinovi – porodila je suprugu. Oni su joj beskrajno zahvalni, štaviše nazvali su svoju ćerku po njoj. Suhani je polaskana, Ranvir je ubeđuje da veruje u sebe. Suhani se priseća Mamtine kletve i brine.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site