Samo ti - 157. epizoda - Vikrant ucenjuje Ranvira!

Indijske Serije

Samo ti – 157. epizoda – Vikrant ucenjuje Ranvira!

By  | 

Samo ti – 157. epizoda – Vikrant ucenjuje Ranvira!

Prevod: Maja 😃

Napolju, Ranvir kaže Samairi da se slobodno vrati kući i zahvaljuje joj na pomoći. Aša se brine za Anša i zove ga na telefon. Ranvir se javlja i pita je zašto se toliko uzvrpoljila za svog sinčića. Pokazuje joj preko kamere Anša istučenog i zavezanog. Aša je preneražena i govori mu da pusti Anša. Ranvir odvraća: “Čim sam napustio kuću, pojedini ljudi su pomislili da smeju da rade šta god im padne na pamet. To ne može tako!”
Aša preklinje Suhani da urazumi Ranvira. Suhani joj odgovara: “Znala sam da je Anš sebičan, ali sam Vas izuzetno poštovala. Međutim, videvši kako ste se ophodili prema Mamti, shvatila sam da je Anš to naučio od Vas!”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sva unezverena, Aša se izvinjava Mamti i uverava je da je ni ona ni Anš neće uznemiravati. Mamta joj oprašta i pita šta se dogodilo iznenada. Aša saopštava Ranviru da joj je Mamta oprostila. Ranvir je upozorava: “Ne živim u toj kući, ali sve pratim. Ukoliko mojoj mami krene suza niz obraz…”
Aša tvrdi da se to neće desiti. Ranvir joj naredi da preda telefon Mamti. Ranvir govori majci da je njen ugled iznad svega i da je on uvek uz nju, a vratiće se kući kada dokaže da je Suhani nedužna. Mamta se razneži.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site