Samo ti - 158. epizoda - Ranvir pristane da oženi Reju!

Indijske Serije

Samo ti – 158. epizoda – Ranvir pristane da oženi Reju!

By  | 

Samo ti – 158. epizoda – Ranvir pristane da oženi Reju!

Prevod: Maja 😃

Ranvir i Suhani tragaju za jedinim svedokom iz bolnice, g. Kartikom Guptom. Oni dolaze u njegovu kuću i saznaju od njegove porodice da njega nema već nekoliko dana, ali da bi trebalo da dođe na rođendan svojoj kći Sviti koji je sutradan. Suhani i Ranvir prenoće u toj kući i iščekuju Kartikov odlazak. Kartik stiže prerušen noseći burku preko sebe i sudari se sa Suhani. Tom prilikom ga Suhani uoči i počne da doziva Ranvira. Ranvir dotrči dotle. Kartik utrči u džip, Anš vozi taj džip i pomisli da je porazio Ranvira. Umakao im je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kod kuće, Suhanina porodica očajava i tuguje. Suhani i Ranvir se vraćaju uznemireni. Rakeš brizne u plač misleći da je život njegove kći upropašten. Suhani mu daje vodu i grli ga. Ranvir se ražalosti videvši ovo i izađe iz kuće, po glavi mu se motaju Vikrantove reči. Suhani istrči za njim i izjavljuje mu ljubav pred mesečinom i zvezdama, ona stavlja glavu na njegovo rame i priznaje da želi da uživa u ovom trenutku večno. Ona brine da je to možda poslednji put, volela bi da se taj trenutak u vremenu zamrzne. Ranvir joj poručuje da mu veruje i tvrdi da neće dozvoliti da joj se bilo šta loše dogodi. On kaže da je ona njegov život, obgrli njeno lice svojim šakama. Zatim se okrene i ode odatle skrivajući svoju patnju i suze.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site