Samo ti - 176. epizoda - Ranvir i Suhani se urote protiv Anša!

Indijske Serije

Samo ti – 176. epizoda – Ranvir i Suhani se urote protiv Anša!

By  | 

 

Prevod: Maja. Hvala! 😃

Suhani govori Ranviru da je smislila kako da osujete Anšovu zamisao. Vikrant pozdravlja zvanice na zabavi i svima predstavlja Anša kao svog starijeg sina i vlasnika dela “Oberoi Industrije”. Aša prilazi Anšu i veseli se što mu je ostvaren san iz detinjstva. Zapitkuje ga gde je Hani. Anš joj saopštava da će Hani sprečiti Ranvirov i Suhanin dolazak na tu zabavu. Samaira poziva deku da siđe na proslavu budući da su se sve zvanice već okupile. Deka ne bi voleo da prisustvuje proslavi svog uništenja, ali Samaira ga uverava da će Ranvir i Suhani sve dovesti u red. Deka potom pristane da se pojavi na zabavi.
U tom trenutku, žurci se iznenadno priključuju akcionari – Ranvir ih je pozvao i ugošćava ih unutra smatrajući da treba da prisustvuju ovome. Akcionari nisu očekivali da će ulagati u vinsku industriju i ispituju Vikranta zašto ih nije obavestio. Vikrant poručuje bratu da se pozabavi njima. Tada, Suhani pristupi pozornici uzevši mikrofon i započinje govor: “Pre 50 godina, gospodin Višvađit Oberoi – kojeg mi nazivamo ‘Dadu’ – osnovao je ovo preduzeće uz pomoć mukotrpnog rada. Bio je pravedan i požrtvovan, uneo je nadu, ali danas se raspravlja o prodaji alkoholnih pića. Nije svaki posao nužno loš ako se bavi alkoholom. Međutim, moram s vama da podelim svoju priču. Jedanput sam se napila da bih nekome očitala bukvicu i veoma se stidim toga!”
Ranvir svima predočava kako je onomad zakasnio na sopstveno venčanje zbog opijanja. On im priča da alkohol strašno šteti jetri.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site