Samo ti - 184. i 185. ep. - Rakeš izađe iz kome!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 184. i 185. ep. – Rakeš izađe iz kome!

By  | 

Prevod: Maja. Hvala! 😃

184. EPIZODA
Ranvir se raspituje preko dr Nigama o Rakešovom zdravlju. Njegov deka (Dadu) predočava Mamti da je noćas ugledao Ranvira kako nosi lekove za Suhaninog oca. Mamta zaključuje da Ranvir još uvek voli Suhani i da bi valjalo ako ih podsete na njihovu ljubav. Samaira podrži deku i Mamtu i oni se udruže da ujedine Ranvira—Suhani.
Kod kuće, Suhani primeti da Rakeš mrda prste i okuplja ukućane da posvedoče tome. Ona govori ocu da će gurnuti Ranvira iz svog života baš kao što je Ranvir njega gurnuo. Rakeš ponovo napravi pokret prstima. Svi se razvesele. Suhani ushićeno dojavi to dr Nigamu, zahvaljuje mu što joj je dostavio lek pravovremeno. Nigam odgovori: “To nisam ja uradio, već lekar…”
Suhani upita koje je ime tog lekara. Nigam odvrati rečima: “Nevažno. Ovo su odlične vesti, izveštavaj me ubuduće!”
Dr Nigam poziva Ranvira, njega nema u blizini tako da se Mamta odazove i ispituje ga da li je Rakeš dobro. Nigam je obaveštava da je pozvao Ranvira da bi mu kazao da je Rakeš odgovorio na terapiju. Mamta se obraduje i izjavljuje da su to sjajne novosti, preneće Ranviru. Posle, Mamta predlaže Ranviru da pođu da posete Rakeša. Ranvir odbije i podseća da ga Suhani juče nije pozvala uprkos Rakešovom pogoršanom stanju. Deka mu objašnjava da se Suhani možda bojala njegovog gneva. Ranvir ističe da im ne zabranjuje da je posete. Mamta traži od njega da poseti Suhani uz njen nagovor. Ranvir je posluša i krene s njima dvoma.
Kod kuće, Suhani pokazuje razne slike Rakešu i pripoveda. Suda je pita zašto mu govori kada je ne čuje. Suhani veli da će na taj način Rakešov mozak biti pokrenut. Utom uoči sliku sa svog i Ranvirovog venčanja i priseća se njihove zaljubljenosti, njegove izjave ljubavi i obećanja o budućnosti. Ranvir stoji ispred kuće. Baka govori Suhani da su Ranvirova majka i deda došli da je posete. Koji će biti Suhanin odgovor na ovu posetu?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno