Samo ti - 186. epizoda - Ranvir spreči Suhanin premeštaj s fakulteta!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 186. epizoda – Ranvir spreči Suhanin premeštaj s fakulteta!

By  | 

Prevod: Maja. Hvala! 😄

Dr Nikil izveštava Ranvira o Rakešovom postepenom oporavku i izlasku iz kome. Čestita mu. Ranvir nastavlja da pregleda pacijente i prepisuje im lekove. Kod kuće, Suhani neguje svog oca i ubrizgava mu injekciju. Suda joj poručuje da pođe na fakultet kako ne bi propustila predavanje. Baka joj takođe preporučuje da ide na nastavu, uzgred Rakešu se ionako poboljšalo stanje. Ranvirov deka i majka dolaze i donose Suhani posluženje iz hrama, ispričaju kako su se pomolili za Rakeša. Suhani uzme posluženje i zahvali se. Dadu najavljuje: “Sada ćemo otići i sutra ćemo ponovo navratiti s novom nadom!”
Suhani pomisli da učini nešto po ovom pitanju. Ona stiže na fakultet i ulazi u dekanov ured. Dekan je upita kako joj je otac. Suhani veli da mu je bolje, pa započinje svoju besedu: “Želela bih da se premestim na drugi fakultet medicine. Donela sam ovu odluku zbog svoje porodice. Molila bih da prihvatite moj zahtev!”
Po njenom odlasku, dekan obaveštava Ranvira o ovome i savetuje ga da urazumi Suhani da bi naglo prebacivanje na drugi fakultet poremetilo njene studije. Ranvir mu se zahvaljuje na obaveštenju i namršti se.

Kasnije, Suhani saopštava ukućanima svoju odluku. Kamini napominje da je Ranvir već završio svoje studije tako da ne bi predstavljao smetnju za Suhani na fakultetu. Suhani pita tatu da li se slaže s njenom odlukom – ukoliko je saglasan, neka trepne. Rakeš trepne, Suhani ga zagrli.

Suhani sprema prtljag rešena da ode daleko, daleko od Ranvira. S druge strane, Ranvir pocepa njene slike i odeću i polije ih alkoholom te zapali. On ne želi da joj dopusti da ode sve dok joj ne nanese patnju.
Na fakultetu, dekan govori Suhani da je njen zahtev odbijen zbog neslaganja njenog muža. Suhani se usprotivi, ali dekan ističe da je i on na Ranvirovoj strani oko ovoga. Uplašen je da bi Suhanin san o tome da postane lekarka propao. Suhani susreće Ragava i Džona i čestita im što su zvanično postali lekari. Njih dvojica je preklinju da ostane na tom fakultetu i pripovedaju joj kako se Ranvir promenio – slabo jede, samo se opija svakodnevno. Suhani podseća da je Ranvir nju strašno izvređao i da je krivac za tatino stanje.
Na ulici, neki momčić zapitkuje Ranvira zašto se opija. Pacijent dobaci: “Čovek pije da bi bio voljen!”
Ranvir ga nazove lažljivcem.
Suhani se vrati kući i uverava majku da će otići što dalje iz tog grada i raskinuti svaku vezu s Ranvirom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno