Samo ti - 189. epizoda - Tajanstveni mladić izbavi Suhani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 189. epizoda – Tajanstveni mladić izbavi Suhani!

By  | 

Samo ti – 189. epizoda – Tajanstveni mladić izbavi Suhani!

Prevod: Maja 😃

U skladištu, Suhani je zatočena dok joj vruće ulje prska po glavi. Hani pozove Ranvira i laže ga da se Suhani udružila s njom protiv njega. S druge strane je ubedila Suhani da se Ranvir udružio s njom protiv nje. Suhani plače od razočaranja, poverovala je Hani i rešila je da nikada ne pruži Ranviru drugu priliku. Hani huška Suhani protiv Ranvira i navodi da je Ranvir izdao Suhani.
Kod kuće, porodica je već veoma uznemirena. Posle razgovora s fakultetom saznaju da Suhani nije tamo ni pristigla. Suda oseća da joj se nešto stravično dogodilo. Išan ode da proveri.
Natrag na mestu zločina, Hani zlostavlja Suhani i zanosno pleše oko nje. Suhani se već onesvestila, na korak je do smrti…

Tajanstveni mladić (drži masku preko lica) uskoči u skladište i baci mrežu na Hani zarobivši je. Hani vrišti nezadovoljno, ovaj izleči Suhaninu povredu i odveže je pa nežno poprska vodom. Suhani se probudi i upita ga ko je on. Momak ustane, skine masku s lica i predstavlja se: “Doktorko Suhani, ja sam doktor Aditja!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno