Samo ti - 19. epizoda - Objavljen snimak pijane Suhani!

Indijske Serije

Samo ti – 19. epizoda – Objavljen snimak pijane Suhani!

By  | 

Samo ti – 19. epizoda – Objavljen snimak pijane Suhani!

Prevod: Maja 🙂

Rea smešta Suhani u krevet, Ranvir govori da će dejstvo opijata uskoro nestati. Suhani ga pita kad će on nestati. Optužuje ga da je okačio po fakultetu postere njih dvoje. Rea je pita o čemu govori. Ranvir se priseća kad mu je Suhani precrtala ruku crvenom šarom. On pita Reu koji su to natpisi i posteri u pitanju. Rea mu sve ispriča. Džon se zaklinje da nije znao za to. Ranvir se kune da će kazniti onog ko je uradio to. Džon, Ragav i Rea pokušavaju da ga smire. Ragav odgovara da će uzvratiti toj osobi kako dolikuje, samo trenutno moraju biti staloženi. Rea ga nagovara da prvo sačeka da se Suhani oporavi. Ranvir stoji kivan.

Anš i njegovo društvo gledaju snimak. Anš pojašnjava da ga nije napravio za njihovo uživanje, već da bi dospeo do Suhanine kuće. Roki predlaže Rišiju da pošalje snimak Suhaninoj rođaci. Riši veli da se Suhanina rođaka sprijateljila sa njim. On joj prosledi snimak, ona je zabezeknuta kad pogleda sadržinu.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site