Samo ti - 195. epizoda - Suhani pomogne policiji u hvatanju krivca!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 195. epizoda – Suhani pomogne policiji u hvatanju krivca!

By  | 

Samo ti – 195. epizoda – Suhani pomogne policiji u hvatanju krivca!

Prevod: Maja 😃

U Oberoi kući, Mamta predočava svekru da je Suhanina baka nazvala i da je zvučala uznemireno. Samaira ih izveštava da se nije uspela dočepati njihove lokacije zato što je taj telefonski broj ugašen. Ranvir pozove Mamtu primetivši da ima mnogobrojne propuštene pozive od nje. Ona zahteva od njega da vrati Suhani, oseća da je Suhani u nevolji, takođe veruje da je Suhani održala verski post za njegovo blagostanje. Ranvir kratko odgovori: “Mene ona ne zanima!”

S druge strane, Suhani uporedo posmatra mesec i Ranvirovu sliku putem mobilnog telefona. Ona svečano okonča svoj post rekavši: “Ovaj mesec je posvedočio mom postu za Ranvira kojeg sam volela. Danas je post zaključen!”
Policija dolazi do Suhani, zajedno raspravljaju o slučaju trovanja. Inspektor govori da je vozač Ašok doneo tu hranu u bolnicu, a prošla je dalje preko glavne medicinske sestre do Suhani. Odlučili su da podrobno ispitaju Ašoka. Tokom ispitivanja, Ašok priznaje da je otrovao hranu premda ne sme reći po čijem nalogu je to obavio. Jedino može izjaviti da je Suhani nedužna da bi se s nje skinula krivica.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno