Samo ti - 196. epizoda - Aditja je pretučen, njegovi roditelji mrtvi!

Indijske Serije

Samo ti – 196. epizoda – Aditja je pretučen, njegovi roditelji mrtvi!

By  | 

Samo ti – 196. epizoda – Aditja je pretučen, njegovi roditelji mrtvi!

Prevod: Maja 😃


Na ulici, Suhani oseća da motociklista prati nju i Aditju. Aditja je uverava da nisu u opasnosti. Kasnije, profesor govori Suhani da mora biti kažnjen svako ko nasrne na lekara ili imovinu lekara. Suhani uoči razbojnika kroz prozor i opomene Aditju, ali razbojnik je već umakao.
Aditja i Suhani se upute prema kući. Nasred puta im se ispreče razbojnici (nasilnici) koji gurnu Suhani i počnu da tuku Aditju, gaze ga. Niko od prolaznika se nije usudio da se umeša, Suhani zaustavi neka kola i vozač smesti nju i Aditju unutra.

Kasnije, kod kuće, Aditja sedi u zavojima. Suhani ga pregleda i laknulo joj je što on nema povišenu temperaturu, zapitkuje ga zašto ju je branio. Aditja napominje da je smatra prijateljicom i da je nikada ne bi ostavio ugroženu. Rakeš bi hteo da porazgovaraju s Aditjinim roditeljima da ih obaveste o njegovoj povredi. On traži njihov broj telefona. Aditja tvrdi da je dobro, nema potrebe i da sve stoji u najboljem redu dok je Suhani pokraj njega. Išan zatraži od oca novac navodeći da mu je neophodan za popravku motora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *