Samo ti - 196. epizoda - Aditja je pretučen, njegovi roditelji mrtvi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 196. epizoda – Aditja je pretučen, njegovi roditelji mrtvi!

By  | 

Samo ti – 196. epizoda – Aditja je pretučen, njegovi roditelji mrtvi!

Prevod: Maja 😃


Na ulici, Suhani oseća da motociklista prati nju i Aditju. Aditja je uverava da nisu u opasnosti. Kasnije, profesor govori Suhani da mora biti kažnjen svako ko nasrne na lekara ili imovinu lekara. Suhani uoči razbojnika kroz prozor i opomene Aditju, ali razbojnik je već umakao.
Aditja i Suhani se upute prema kući. Nasred puta im se ispreče razbojnici (nasilnici) koji gurnu Suhani i počnu da tuku Aditju, gaze ga. Niko od prolaznika se nije usudio da se umeša, Suhani zaustavi neka kola i vozač smesti nju i Aditju unutra.

Kasnije, kod kuće, Aditja sedi u zavojima. Suhani ga pregleda i laknulo joj je što on nema povišenu temperaturu, zapitkuje ga zašto ju je branio. Aditja napominje da je smatra prijateljicom i da je nikada ne bi ostavio ugroženu. Rakeš bi hteo da porazgovaraju s Aditjinim roditeljima da ih obaveste o njegovoj povredi. On traži njihov broj telefona. Aditja tvrdi da je dobro, nema potrebe i da sve stoji u najboljem redu dok je Suhani pokraj njega. Išan zatraži od oca novac navodeći da mu je neophodan za popravku motora.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno