Samo ti - 2. epizoda - Ranvir pokaže svoju agresivnu stranu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 2. epizoda – Ranvir pokaže svoju agresivnu stranu!

By  | 

Samo ti – 2. epizoda (16. 11. 2021.) – Ranvir pokaže svoju agresivnu stranu!
Prevod: Maja 🙂

Ranvir dovodi Palak pred ostale učenike i traži od nje da ga sada poljubi pred svima, tako je zabavnije. Podseća je da ga je želela poljubiti da mu poželi sreću, pa neka odradi to. Rea posmatra napeto. Njegov prijatelj mu kaže da pusti Palak. Ranvir odgovara da radi kako mu leži na srcu, a sada mu to leži na srcu. On otkopča jaknu, Palak se uzvrpolji. Ranvir joj govori da ga je nazvala mesecem, spreman je da joj pokaže zvezde, zahteva od nje da ga poljubi. Drži joj ruku. Palak ga pita da li je poludeo. Ona se otrgne i počne da beži, on juri za njom. Rea i ostali trče za njima. Suhani stiže da se upiše na fakultet, ali se tada Palak sudari s njom i pri tome Suhani izgubi ravnotežu i kreće da pada; Ranvir je pridrži blagovremeno, neka farba umaže Ranvirovu majicu.
Suhani plače kad primeti da je upisnica pocepana. Ranvir pođe za Palak kad začuje njen plač. Rea upita Palak s kojim pravom se tako šalila sa Ranvirom. Palak odvraća da se samo zezala, nije mislila ozbiljno da bi ga ljubila. Rea će “Ranvir je samo moj, jedino ja polažem prava na njega”. Tvrdi da svi znaju to, neka bude obelodanjeno. Palak joj kaže da ode da smiri Ranvira.
U međuvremenu, Ranvir pita Suhani zašto plače. Suhani objasni da joj je upisnica pala na zemlju i pocepala se, a upis je zatvoren.
Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno