Samo ti - 205. i 206. ep. - Mamta oseća Suhanino prisustvo! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 205. i 206. ep. – Mamta oseća Suhanino prisustvo!

By  | 

Samo ti – 205. i 206. ep. – Mamta oseća Suhanino prisustvo!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Rakeš zapitkuje Suhani da li će zanemariti sav svoj trud zbog Ranvira. Suhani donosi odluku: “Boriću se i pobediću. Želim svojim očima da posvedočim Ranvirovom porazu!”

Roditelji i baka je bodre i podržavaju. S druge strane, Ranvir se stara o svojoj majci i proverava kako je spavala. Mamta prokomentariše — “da je Suhani ovde, ona bi se takođe brinula o meni”. Ranvir sakrije od nje činjenicu da se sreo sa Suhani u bolnici. On ustane da joj spremi doručak.
U bolnici, Suhani i Ranvir zajedno zbrinjavaju pacijenta. Ranvir mu naređuje da stoji uspravno iako ga leđa bole, a Suhani mu poručuje da sedne. Oni se posvađaju oko toga; Ranvir je grdi što ne prati njegove naredbe, a Suhani ističe da je njen zadatak kao lekara da umanji bol bolesnika. Narednog jutra, Suhani se pohvali roditeljima kako se suprotstavila Ranviru otvoreno. Otac je veliča i napominje da pravedna osoba uvek treba pokazati zube i tako iskazati smelost. Dadi predlaže Sudi da ubedi Suhani da se zvanično razvede od Ranvira. Suda pristaje i veli da će porazgovarati s njom o tome.
Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno