Samo ti - 207. epizoda - Ranvir kažnjava Suhani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 207. epizoda – Ranvir kažnjava Suhani!

By  | 

Samo ti – 207. epizoda – Ranvir kažnjava Suhani!

Prevod: Maja 😃

U kolima, Suhani nehotice probudi Ranvira dok je pokušavala da ukloni osu s njegovog vrata. Ranvir se priseti Haninih reči i zapitkuje Suhani šta pokušava, kakve igre igra. Suhani se pravda, Ranvir joj ne veruje. On je izbaci iz kola i naređuje vozaču da vozi. Suhani je ostavljena nasred puta i zaključuje – “Ranvir uvek sve više pada u mojim očima”. Ona počne da hoda prema bolnici, ali tada dolazi Aditja u svojim kolima do nje i upita je šta se dogodilo.

U bolnici, Ranvir oseća grižu savesti i brine da se Suhani nije nešto loše desilo. On zgrabi ključeve i pođe da je potraži, ali u tom trenutku je uoči nasmejanu kako ulazi unutra s Aditjom. Suhani se zahvali Aditji uhvativši ga za ruku, uverava ga da joj ništa strašno nije bilo. Ona ne bi želela da se on sukobi s Ranvirom.
Posle, Ranvir zapoveda Suhani da ubuduće ne kasni i podseća da je on stariji i stručniji doktor. Aditja ih obaveštava da treba hitna pomoć jednom pacijentu koji je udaljen 10km od bolnice. On sedne u kola zajedno sa Suhani i Ranvirom. Namerno smešta Ranvira na zadnje sedište, ima nameru da mu se osveti zbog ophođenja prema Suhani.

Najava: Aditja ostavi Ranvira na putu i odveze se dalje sa Suhani. Suhani ga upita je li svestan da je navukao sebi neprijatelja. Ranvir posmatra gnevno.

Kraj 207. epizode.

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno