Samo ti - 214. epizoda - Hani raščisti nesporazum! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Samo ti – 214. epizoda – Hani raščisti nesporazum!

By  | 

Samo ti – 214. epizoda – Hani raščisti nesporazum!

Prevod: Maja 😃

U kući Oberoijevih, Suhani stane ispred Aditje da bi ga zaštitila i poručuje mu da se povuče; potom se obraća Ranviru: “Došla sam ovde zbog Mamtine molbe da bih te iscelila, ali to ne podrazumeva da ću ti dopustiti da nasrćeš na mog prijatelja!”
Ranvir veli da će je odbaciti kući bezbedno. Aditja se umeša: “Ja ću je odvesti kući, zato sam ovde. Otkad to pacijent vozi lekara?”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Suhani se uplaši da će Ranvir doživeti izliv besa i učiniti nešto loše. Zato poručuje Aditji da ode, a ona će se vratiti ubrzo. Kasnije, Suhani se izvini Aditji što ga je praktično isterala iz Ranvirove kuće. Ona mu obrazlaže: “Postupila sam onako kako mi je delovalo ispravno, shvati me kao drug. Bojala sam se Ranvirovog gneva, šta da te je povredio!”
Aditja priznaje da mu krv ključa svaki put kada se Ranvir ophodi prema njoj kao prema svojoj imovini. Suhani mu kaže da je otišla kod Ranvira osećajući odgovornost prema njegovim ukućanima. Aditja pomisli da je to njen izgovor kako bi ostala povezana s njim. Suhani ga uhvati za ruku i razjašnjava: “Nemam više nikakav odnos s Ranvirom”.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site