Samo ti - 215. epizoda - Suhani se opredeljuje za samački život!

Indijske Serije

Samo ti – 215. epizoda – Suhani se opredeljuje za samački život!

By  | 

Samo ti – 215. epizoda – Suhani se opredeljuje za samački život!

Prevod: Maja 😃

U Oberoi kući, Suhani se stara o Mamti i pomaže joj da prohoda. Samaira joj govori da je Mamti bolje otkad ih ona (Suhani) posećuje. Ranvirov deka kaže da se svi raduju zajedno s Mamtom zahvaljujući Suhani. Međutim, Suhani će izričito – “ovde sam kao lekarka, zato želim da se ona oporavi”. Mamta je upita o dužnosti snaje. Ranvirov deka savetuje Suhani da pruži Ranvirovu priliku budući da je Hani raščistila sve nesuglasice. Samaira ubeđuje Suhani da nju Ranvir voli uprkos svemu. Mamta nastavlja: “Bez obzira na sve sukobe, vaša ljubav nikada se neće ugasiti. Zar nešto netačno govorim?”
Suhani ode odatle pod izgovorom da je u žurbi. Usput, ona razmišlja o Ranviru i o Aditji, pa o Mamtinim molbama. Zamalo da doživi saobraćajnu nezgodu, no umakla joj je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U međuvremenu, Aditja stiže na svoju rođendansku proslavu i zahvaljuje Suhaninoj baki (Dadi) na ukrasima. Išan obaveštava ukućane da Suhani nije dostupna. Suda veli da je razgovarala s njom odavno.
Aditja se razbesni i dojuri u Ranvirovu kuću dozivajući Suhani. Vikrant ga izveštava o činjenici da se Suhani vratila svojoj kući. Aditja zahteva da porazgovara s Ranvirom. Utom, Ranvir mu naređuje da stiša glas. Njegov deka govori Aditji da je Suhani zbilja izašla odavno. Ranvir optužuje Aditju, ovaj se brecne na njega: “Jesi li sišao s uma? Ti nju zlostavljaš godinama, a sada mene okrivljuješ!”
Ranvir ga opomene da pripazi na rečnik. Vikrant poručuje obojici da obuzdaju strasti i da zajedničkim snagama pronađu Suhani. Mamta se uzvrpolji pitajući gde je njena snaja. Ranvir je umiruje i obećava da će joj dovesti njenu Suhani. Aditja napominje: “Čim je pronađem, neću joj dozvoliti da dolazi u ovu užasnu kuću!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site