Samo ti - 221. epizoda - Suhanino i Aditjino stažiranje gotovo !

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 221. epizoda – Suhanino i Aditjino stažiranje gotovo posle godinu dana!

By  | 

Samo ti – 221. epizoda – Suhanino i Aditjino stažiranje gotovo posle godinu dana!

Prevod: Maja 😃

U Vikrantovoj porodičnoj kući, Mamta pohvali Ranvira što je spasio život Suhaninoj baki. Ranvir ističe da je pomogao Suhaninoj porodici ispunivši lekarsku dužnost, svakako nije pogledao Suhani u lice dok je razgovarao s njom (održao je to obećanje).
S druge strane, Aditja razveseli Suhaninu baku i uverava je da će uskoro biti potpuno zdrava i prava. Suhani udeli svojoj baki neke savete pre nego što pođe s Aditjom na posao. U međuvremenu, Ranvir gleda šta da obuče i tada se seti kada ga je Suhani savetovala da obuče jednu uredniju košulju umesto obične majice kratkog rukava. Sav gnevan, Ranvir zgrabi tu košulju i zapali je u dvorištu kuće zajedno s crtežima Suhani koje je napravio. Kasnije svu energiju usmeri u svoju novootvorenu bolnicu, Mamta ga obilazi na poslu i divi se njegovoj marljivosti.
U svemu tome, vreme prolazi i ponovo je došlo do vremenskog skoka u seriji…

POSLE GODINU DANA, Suhani i Aditja razgovaraju. Aditja je zapanjen činjenicom da je tako hitro proletelo vreme i da je njihovo stažiranje (obuka) završeno, prema tome sada smeju da se priključe bilo kojoj bolnici. Takođe mu je drago što prethodnih meseci nisu bili prinuđeni da se susreću s Ranvirom. Njihov mentor (nadređeni) dr Dipak im čestita na uspešno obavljenom stažiranju i ukazuje im na to da sada mogu da se zaposle u kojoj god bolnici; stoga im on predlaže uglednu bolnicu njegovog poznanika doktora Bargava koji se seli u Ameriku. Naposletku, Aditja i Suhani posete tu bolnicu i dogovore se s dr Bargavom da postaju njegovi saradnici i da će unaprediti tu ustanovu.
Nastavak na sledecoj strani