Samo ti - 223. epizoda - Ranvir je uhapšen!

Indijske Serije

Samo ti – 223. epizoda – Ranvir je uhapšen!

By  | 

Samo ti – 223. epizoda – Ranvir je uhapšen!

Prevod: Maja 😃

U bolnici, Ranvir govori policiji da ne smeju tek tako da odvedu pacijenta. Inspektor ga opomene da je prekršio protokol suprostavivši se zakonu i poručuje policajcima da ga zaključaju u sobu. Usput je odlučio prebaciti pacijenta teroristu u državnu bolnicu. Drugi lekar spomene da je pacijent gotovo u komi i na ivici smrti. Ranvir je pušten iz sobe i pristupi da okonča operaciju, međutim inspektor ga propituje od kada pravi prestupe protiv državne bezbednosti. Ranvir njega optužuje da ometa bolničku operaciju. Inspektor ga okrivljuje za zločinačku zaveru protiv države – po tim osnovama je uhapšen.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ranvir bi hteo da izleči pacijenta, ali je optužen da je zapravo hteo da ga ubije i zabranjen mu je prilazak ovom pacijentu. Kasnije, njegova majka i deka dolaze. Policija ih izveštava o navodima da je Ranvir pokušao ubiti glavnog svedoka i da se udružio s neprijateljima države. Nadležni su zahvalni Suhani što ih je obavestila o nezakonitim aktivnostima u bolnici. Suhani je zatečena i ne uspe da se izjasni, Ranvir je bocka: “Dosetila si se načina da me poraziš. Mama, ona nije ista Suhani, pozvala je policajce da bi me osujetila!”
Novinari se okupljaju i zapitkuju Ranvira o njegovoj terorističkoj zajednici, koja mu je strategija. Ranvirov ugled je ukaljan, Ranvir je uhvaćen i odveden odatle u policijskom vozilu.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site