Samo ti - 227. epizoda - Ranvir pokuša pobeći da bi spasio Suhani!

Indijske Serije

Samo ti – 227. epizoda – Ranvir pokuša pobeći da bi spasio Suhani!

By  | 

Samo ti – 227. epizoda – Ranvir pokuša pobeći da bi spasio Suhani!

Prevod: Maja 😀

Na putu, neko prati Suhani i Aditju koji se nalaze na motoru. Suhani uoči sumnjičava kola i obaveštava o tome Aditju. Razbojnici ih zaustavljaju, ali se razbeže kada naiđe policija. Pojavljuju se Ragav i Džon. Suhani ih pita otkuda oni tu. Ragav veli da im je Ranvir saopštio da je Suhanin život ugrožen, zato su došli s policijom. Suhani upoznaje Aditju s Džonom i Ragavom i potom sedne u policijski džip, na bezbedno. U međuvremenu, oficir primi poziv od razbojnika (koje je unajmio da uhode Suhani) i obaveštava Ranvira da je Suhani danas spasena. Razradio je drugi plan. Ranvir se razbesni i zgrabi ga za okovratnik preteći. Oficir veli da će ga obesiti. Ranvir otme pištolj od policajca i usmeri ga u oficira pokušavši da pobegne iz stanice. Oficir dovika policajcima da ga se dočepaju. Ranvir tada ugleda Suhani i zaustavi se, laknulo mu je što je ona nepovređena. On je zatim odveden u sudnicu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

U sudnici, advokat zastupa Ranvira. Suhani svedoči svojom izjavom o dešavanjima tog dana, sve im predočava. Ona tvrdi da je Ranvir samo obavljao svoju lekarsku dužnost i da nije upleten u terorizam.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site