Samo ti - 231. epizoda - Ranvir traži oproštaj od Suhani!

Indijske Serije

Samo ti – 231. epizoda – Ranvir traži oproštaj od Suhani!

By  | 

Samo ti – 231. epizoda – Ranvir traži oproštaj od Suhani!

Prevod: Maja 😃

Bliži se ponovno otvaranje Ranvirove privatne bolnice, i Ranvir ima snažan predosećaj da će Suhani doći. Deka ga savetuje da danas porazgovara sa Suhani. Uporedo, Suda poziva svoje ukućane na doručak. Suhani izlazi, majka joj govori da prvo prezalogaji nešto. Suhani ih obaveštava da je pošla u Ranvirovu bolnicu pošto je danas njeno ponovno otvaranje. Suda pita zašto bi tamo išla. Rakeš isto savetuje kći da promisli o svojoj nameri. Suhani se opravdava: “Idem tamo kao lekarka. Ranvir mi je bio desna ruka u spasavanju života pacijenta. Valjalo bi da odem!”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Suda nastoji da je spreči, ali baka bodri Suhani da ide kuda joj je volja. Suda je upita zašto usmerava Suhani pogrešno. Dadi kaže da se čovek očvrsne i doživi lagodan život tek nakon što prođe kroz nevolje. Suhani ih pozdravlja i najavljuje da će se vratiti kući predveče.
U svojoj bolnici, Ranvir čeka Suhani. Vikram govori Ranviru da moraju početi sa svečanošću otvaranja bolnice. Utom se Suhani pojavljuje i pozdravlja ih srdačno, zatim čestita Ranviru. On joj se zahvaljuje. Nadležni dodele nagrade Ranviru i Suhani i čestitaju im na njihovoj hrabrosti. Ranvirova privatna bolnica je iznova ustanovljena.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site