Samo ti - 26. epizoda - Suhani shvata da Ranvir za nju brine!

Indijske Serije

Samo ti – 26. epizoda – Suhani shvata da Ranvir za nju brine!

By  | 

Samo ti – 26. epizoda – Suhani shvata da Ranvir za nju brine! ( epizoda emitovana 20.12.2021., u Indiji

Ranvir pita Suhani da li je jela, ona negira. Ranvir je hrani i kaže da mora da jede jer ako ne unosi hranu biće slaba i dehidrirana, pita je kako će se onda postati doktorka. Mamta kaže Rei da joj je poput kćerke, ali da kada se radi o Ranviru, on se tu takodje pita. Pričaće sa njim o njegovim osećanjima.Kasnije, Ranvir vraća ambulantnim kolima Suhani kući. On joj kaže da se ne muči dolazeći na faksu, on će i sutra doći ambulantnim kolima.Oni stižu ispred kuće. Sudha i Rakeš stoje ispred. Suhanina marama se zaglavi na Ranvirovom satu.Pesma Sirf Tum je u pozadini…

Suhani kaže majci da je njen otac dao Ranviru odgovornost što se tiče nje, ona je na početku bila ljuta na njega, ali sada vidi njegovu drugu stranu.Sudha joj kaže da je Ranvir primer kakvi uškarci treba da budu. Sa druge strane, Mamta ispituje Ranvira o njegovim osećanjima. Mamta ga pita da li postoji neka devojka koja mu mami osmeh na lice. Ranvir je pita da bude strpljiva, sve će saznati. Mamta mu obećava da hoće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site