Samo ti - 43. epizoda - Rakeš se oporavi čuvši Vikrantovo izvinjenje!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 43. epizoda – Rakeš se oporavi čuvši Vikrantovo izvinjenje!

By  | 

Samo ti – 43. epizoda – Rakeš se oporavi čuvši Vikrantovo izvinjenje!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Ranvir je primoravao svog oca Vikranta da zatraži oproštaj od Rakeša. Ovaj to nije želeo, međutim Ranvir se dosetio načina da ga natera. Pozvao je novinare da snimaju njegov govor o tome kako je Vikrant zlostavljao svog radnika da ga je doveo do srčanog udara. Takođe je odlučio da se preko novina odrekne svog oca, spreman je da zauvek raskine sve veze sa njim. Vikrant je bio zaprepašćen time i na kraju popustio, zaustavio je novinarsku konferenciju i potajice obećao Ranviru da će se izviniti Rakešu.

Nešto kasnije, eto ih, njih dvojica dolaze u bolnicu. Rakeš još uvek se nije probudio, leži u bolničkom krevetu. Oko njega su članovi njegove porodice. Ranvir podstrekuje Vikranta da se izvini Rakešu. Vikrant govori da mu je krivo zbog Rakešovog pogoršanog zdravstvenog stanja, postupio je burno mada nema pritužbe na njegov rad. Izvinjava mu se i navodi da žali što ga je ponizio svojim rečima. Za čudo, Rakeš blago mrdne prste kao da je odista čuo ovo Vikrantovo saopštenje…

Ranvir zatim zahteva od oca da sklopi ruke molećivo. Podseća ga da nema dosta vremena – novinari ga iščekuju ispred. Vikrant sklapa dlanove i moli Rakeša za oproštaj. Rakeš se probudi i otvara oči. Namigne Sudi da mu skine kiseoničnu masku sa lica. Rakeš govori Vikrantu da ne sklapa ruke pred njim, njemu je dovoljno što je shvatio svoju grešku. Ranvir upita oca: “Zar si došao ovde samo da mu se izviniš?”
Vikrant se obraća Rakešu: “Nema potrebe da daješ otkaz u mom preduzeću. Potreban si nam. Kad se potpuno oporaviš, slobodno dođi u ured da nastaviš s poslom”.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno