Samo ti - 45. epizoda - Ranvir spasi Suhani!

Indijske Serije

Samo ti – 45. epizoda – Ranvir spasi Suhani!

By  | 

Samo ti – 45. epizoda – Ranvir spasi Suhani!

Prevod: Maja 😃


Kod kuće, Suhanina porodica je potresena saznanjem da je vozilo u kojem je ona pogođeno klizištem na autoputu. Rakeš ne zna koga da zove za pomoć, niko mu se ne odaziva. Suda se priseti da je Anš bio u istom vozilu sa Suhani. Rakeš poziva Anša. Dadi uverava Sudu da će se sve lepo završiti i da će se Suhani bezbedno vratiti kući. Rakeš zove Anša i pita ga gde je Suhani. Anš objašnjava da pokušavaju podići vozilo hitne pomoći. On ga teši da će spasiti Suhani. Rakeš želi da ode tamo. Majka ga podseća da je tek izašao iz bolnice, još se nije potpuno oporavio. Rakeš ne može da ostavi svoju ćerku samu, hoće da ide po svaku cenu.
Ranvir stiže do litice i primeti kako vozilo klizi niz padinu… Unutar vozila nalaze se Suhani, njena drugarica s fakulteta Mita i vozač. U jednom trenutku, ovo vozilo padne u provaliju. Dole je voda. Ranvir uzvikne “SUHANI”, zgranut je i priseća se kako mu je ona donela alvu i pokušavala da mu se izvini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kod kuće, Suda beznadežno plače i moli se Bogu. Dadi joj briše suze i smiruje je. Pokušava je razuveriti rečima: “Suhani nije sama, Ranvir je pokraj nje i neće dozvoliti da joj se išta dogodi. Do sada ju je izbavio iz brojnih nevolja!”
Suda je grli i donosi zaključak: “U pravu ste. Dok je god Ranvir uz Suhani, njoj se ništa loše ne sme desiti”.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site