Samo ti - 48. epizoda - Suhani traži nestalog Ranvira!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 48. epizoda – Suhani traži nestalog Ranvira!

By  | 

Samo ti – 48. epizoda – Suhani traži nestalog Ranvira!

Prevod: Maja 😃

Tokom noći, Suhani čuje kucanje na prozoru svoje sobe. Nakon što otvara prozor, zaprepašćena je kad uoči Ranvira. Ona ga zabrinuto ispituje šta radi ispred njene kuće kad je trebalo da odmara, njegovo uganuće nije se još iscelilo. Ranvir priznaje: “Kad si bila ispustila uže i neuspešno dohvatila moju ruku, bio sam jako uplašen. Setio sam se tog prizora i nisam mogao da spavam, zato sam došao do tebe. Jesi li uzela lekove, mleko od kurkume i sve ostalo?”
Suhani odgovara za sebe da je dobro i da je upravo zaspala. Ona ga požuruje da ode, on je uverava da će brzo otići. Utom, vrata njene sobe se otvaraju. Dadi ulazi i daje Suhani lek, pa pita zašto je ostavila prozor otvoren. Suhani slaže da je osetila gušenje, pa je htela da joj uđe svežeg vazduha. Dadi joj poželi laku noć i izađe. Suhani i Ranvir se osmehuju jedno drugome iz daljine, ona ga posmatra kako odlazi na svom motoru.

S druge strane, Rejin otac gospodin Šaši zatiče ćerku uplakanu kako posmatra novine. Rea pokazuje ocu novinski članak gde je Ranvir prikazan pored Suhani dok prima hvalospeve za svoje junaštvo. Rea počinje: “Moja sreća je samo uz Ranvira, a narod govori o njemu i Suhani!”
Šaši obećava da će joj pružiti svu sreću ovog sveta, međutim Rea mu poručuje da joj ne uliva lažnu nadu. Ona otrči odatle u suzama. Šaši pocepa novine u naletu besa, a usput Vikrant ga poziva da potvrde poslovni dogovor. Šaši otkazuje ugovor govoreći: “Pristao sam na taj ugovor misleći na Rejinu sreću, ali sada moja ćerka plače i tuguje, tako da neću nikakav dogovor da sklapam. Povlačim se!”
Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno