Samo ti - 49. epizoda - Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

Indijske Serije

Samo ti – 49. epizoda – Suhani odbije Ranvirovu izjavu ljubavi!

By  | 

Suhani je zatečena i odgovara mu: “Ne znam šta da kažem, kako da ti se zahvalim. Ovo mi deluje kao san… Viđala sam takve stvari jedino na filmovima, a danas ti si se odrekao svog odlikovanja radi mene. Kako da ti zahvalim na tome što si me izbavio iz smrti? Ti si savršen muškarac za svaku ženu. Tvoja ljubav je takva da ne može niko da se uporedi s tobom. Šta je veće od ovoga… Toliko si se zaljubio u mene, ali ja ne mogu da ti pružim tu ljubav koju zaslužuješ. Moj jedini cilj je da postanem lekarka, ne mogu da budem tvoja. Za sada, to je tako. Ja, Ranv…”

Ranvir će: “Ne, ne moraš se dalje izjašnjavati. Poštujem tvoju odluku. Izložio sam ti svoja osećanja, ali ti ne treba da razmišljaš o tome više. Uči, usredsredi se na studije!”
Suhani je dirnuta i plače. Ranvir joj briše suze i bodri je da postane lekarka. On nastavlja: “Zanemari moju priču, morao sam da priznam ovo što mi je ležalo na srcu. Nisam hteo lagati. I još jedna stvar – nećemo biti u ljubavnoj vezi, ali naš drugarski odnos ostaje i ja ću uvek biti čvrsto na tvojoj strani. Postaraću se za svoje srce, odobrovoljiću ga. Pozvaću te u 21č da porazgovaramo o gradivu!”
Suhani mu kaže da se ne sekira oko toga, ona može sama. Zahvaljuje mu na razumevanju. Njih dvoje se rastaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site