Samo ti - 5. epizoda - Ranvir i Suhani jašu konja do fakulteta!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 5. epizoda – Ranvir i Suhani jašu konja do fakulteta!

By  | 

Samo ti – 5. epizoda (19. 11. 2021.) – Ranvir i Suhani jašu konja do fakulteta!

Prevod: Maja 🙂

Ranvir je nacrtao Suhanine oči na platnu za slikanje i posmatra sa divljenjem. Džon dolazi i pita ga šta je video u toj devojci.
Ranvir odgovara: “Ono što nisam video u drugima. Nevino lice. Izgleda da je Bog uložio dosta vremena stvarajući je. Sve pesme i sva poezija skrojene su za nju. Osim svoje majke, ni sa jednom drugom ženskom osobom nisam osetio takvu bliskost. Prodisao sam, sada sam počeo svoj život. Zanimanje lekara je moj život, a ti si moja linija života. Ti si deo mog življenja”.
Za to vreme, Suhani uči u svojoj sobi.
Ranvir upozorava prijatelje da ni slučajno ne dodiruju crtež da ne bi završili u bolnici kao pacijenti. Prijatelji se slože i izjavljuju da bi voleli da plešu na njegovoj svadbi.

Suda dolazi kod ćerke i donosi joj mleko od kurkume da popije. Raznežila se kad gleda njene lutke i seća se njenog sna da bude lekarka, Suhani je teši. Suda joj kaže da ode ranije na spavanje.
Ujutru, Suda se moli za uspeh svoje kćeri. Suhani uzima bakine blagoslove i nestrpljiva je pošto ispit počinje u 11. Rakeš saopštava da odlazi poslom na susret sa jednim saradnikom. Suhani pokupi blagoslove od njega. On je bodri da ga učini ponosnim. Suhani odlazi sa Sudom.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno