Samo ti - 50. epizoda - Rakeš odlučuje udati Suhani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 50. epizoda – Rakeš odlučuje udati Suhani!

By  | 

Samo ti – 50. epizoda – Rakeš odlučuje udati Suhani!

Prevod: Maja 😃

Nakon što je Rakešu pozlilo i onesvestio se, njegovi ukućani pozivaju lekara. Lekar pregleda Rakeša i saopštava da se on mora paziti i odmarati, da bude bez briga budući da je nedavno doživeo srčani udar. Prepisuje mu lekove i potom odlazi. Rakeša upita majka šta ga muči, o čemu ima brige.
Za to vreme, Suhani je u taksi vozilu i kroz prozor posmatra Ranvira koji je na svom motoru. Ona se seća njegove izjave ljubavi, pa kako ga je odbila. Sve joj se vrti po glavi.
Kod kuće, Rakeš govori da je shvatio prolaznost svog života i zabrinut je šta će biti ako bude preminuo. Suda ga pita kakve su to besmislice. Rakeš pita šta ako izgubi posao, kako će se Suhani udati. Napominje da je budućnost svima nepoznanica. Majka ga uverava da Bog otvori druga vrata čim zatvori jedna. Rakeš počinje žalopojku: “Ja sam otac ženskog deteta i moram da razmišljam o svemu. Ranije sam spasavao Suhani od svih opasnosti tako da bi živela bezbrižno. Neki ljudi mogu da me nazivaju tvrdoglavim, umišljenim. Međutim, ovo je moj način ljubavi i tako odgajam ćerku, niko me ne može zameniti!”

Kamini se ubacuje: “Mogu da razumem tvoju brigu pošto sam takođe roditelj ženskog deteta. Imam predlog da razrešim tvoju muku – UDAJ SUHANI!”
Rakeš pita gde da nađe valjanog mladoženju. Kamini priča kako je njena ćerka Niki dobijala neke ponude, ali je još mlada. Ima zamisao s kojim momkom bi mogli da porazgovaraju u vezi Suhaninog braka. Suda ističe: “Suhani mora da završi studije prvo”.
Rakeš se izjašnjava: “Neću joj slomiti taj san, već ću joj pronaći mladića koji će njene snove smatrati svojima. Pošto se Suhani uda, mogu da umrem u miru!”
Suda se opet umeša: “Kazala sam…”
Dadi je zaustavlja.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno