Samo ti - 52. epizoda - Suhani je odlikovana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Samo ti – 52. epizoda – Suhani je odlikovana!

By  | 

Samo ti – 52. epizoda – Suhani je odlikovana!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Kamini se raduje što je Suhani ugovoren brak iz prvog pokušaja. Navodi da je Suhani čedna i da će se svima dopasti. Suhani sluša sve ovo zatečena, a otac joj se obraća: “Veoma sam veseo pošto se sve odigralo po mojoj želji. Mladić je izuzetno dobar. Užasno sam brinuo oko tvog venčanja, ali sada mogu da umrem spokojno. Osveži se, pa ćemo proslaviti ove radosne vesti!”
Suhani odjuri u svoju sobu. Suda moli Rakeša da promisli o ovome, njoj se čini da previše žure da udaju Suhani. Ističe – “Suhani će se udati kad završi studije i postane lekarka”. Međutim, Rakeš tvrdi svoje: “Ona će nastaviti s obrazovanjem i nakon udaje. Ja sam danas živ, ali ko zna šta će biti sutra. Stoga je moram udati!”

U svojoj sobi, Suhani posmatra lekarsko odelo s natpisom “Dr Suhani Šarma” i plače. Suda ulazi unutra. Suhani je podseća da je provela tu noć budna da bi joj sašila to odelo, gurala ju je ka tom snu… pa zašto onda nije odgovorila Rakeša od odluke da je uda. Bespomoćna, Suda se pravda: “Ja nisam samo majka, već i supruga. Ne mogu gledati njegove brige i patnju, spljeskana sam između muža i deteta. Ponela sam se kao majka prema tebi kad sam ti bila potrebna, ali ne mogu sada da ne ispunim dužnost supruge. Uglavnom… taj mladić je veoma prijatan, lično sam porazgovarala sa njim. Pažljiv je, neće stati na put ostvarenju tvojih snova. Dobićeš sjajnu porodicu!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno