Samo ti - 58. epizoda - Suhani izjavi ljubav usnulom Ranviru!

Indijske Serije

Samo ti – 58. epizoda – Suhani izjavi ljubav usnulom Ranviru!

By  | 

Samo ti – 58. epizoda – Suhani izjavi ljubav usnulom Ranviru!

Prevod: Maja 😃

U laboratoriji je izbio požar, Ranvir uspeva da razvali vrata i time omogućava zatočenim studentima da se spasu. On izvodi Suhani iz plamena, svima ispred je laknulo. Rea nastavlja da ljubomoriše, međutim drago joj je što se Ranvir izvukao iz vatre. U tom trenutku, Ranvir se priseti da je unutra slučajno ispustio šal (koji mu je Suhani poklonila). On se pomahnitalo vraća u plamen, traži šal i najzad ga dohvati. Ispred užarene laboratorije, Suhani, Rea i ostali učenici viču njegovo ime. Preneraženi su. Suhani pojuri u plamen za Ranvirom, ali njegovi drugari Ragav i Džon je zaustavljaju. Suhani ne shvata zašto je on utrčao natrag u požar. Ragav i Džon su takođe zbunjeni. Dekan fakulteta pita Suhani zar je šašava kao Ranvir da uleće u smrt. On ih ubeđuje da je najmudrije sačekati hitne službe. Naglo, požar se burno rasplamsao, a vatra je počela da izbija iz laboratorije. Suhani vrišti: “Ranvir!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vatrogasci utrčavaju da ugase plamen. Suhani plače, svi su prestrašeni. Vatrogasci ulaze u laboratoriju i nastoje se obračunati s plamenom. Ranvir išeta iz prostorije noseći šal, sve vreme zuri u Suhani. Ona se obraduje što ga vidi i seti se da je to taj šal koji mu je ona izvezla i podarila. Ranvir hoda ka njoj i gordo joj pokazuje šal. Suhani ga dodirne i upita: “Radi tog šala si se vraćao unutra?”
Ona mu drži ruku, Ranvir se onesvesti i padne na nju. Džon zapoveda da se donesu bolnička nosila. Ranvir je ubrzo prebačen na nosila i smešten u fakultetsku bolnicu. Dok lekarsko osoblje unosi Ranvira, Suhani ispušta njegovu ruku. Suhani se seća njegove izjave da je ona cilj njegovog življenja i da će večno biti prijatelji, da će se on boriti za njene snove i stajati uz nju.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site